Viti

Komuna e Vitisë e përkushtuar në ngritjen profesionale të punëtorëve shëndetësorë

| 17:01, 4 Dhjetor, 2023

Komuna e Vitisë përkrah ngritjen e plantacioneve të arrës

| 13:46, 4 Dhjetor, 2023

Në Viti shënohet Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuara

| 16:32, 3 Dhjetor, 2023

Rregullohet sinjalistika dhe shtegu për biçiklistë në rrugën Binçë – Shushtë – Korbliq

| 07:22, 3 Dhjetor, 2023

Haliti në teren, viziton rrugën “Agim Ramadani”

| 14:58, 2 Dhjetor, 2023

Asfaltohet rruga kryesore në dalje të qytetit të Vitisë

| 14:55, 1 Dhjetor, 2023

Haliti vizitoi punimet në asfaltimin e rrugës Sllatinë e Epërme – Ramjan

| 12:42, 1 Dhjetor, 2023

Në Viti u përurua rrjeta për ndaljen e mbeturinave në lumin “Morava e Binçës”

| 14:14, 29 Nëntor, 2023

Vitia po kremton Ditën e Flamurit kombëtar

| 13:59, 28 Nëntor, 2023

Sokol Haliti takohet me kryebashkiakun e Tiranës, festojnë bashkë festën e flamurit

| 07:13, 28 Nëntor, 2023

Haliti: Kjo ditë e madhe për kombin tonë është një moment i paharrueshëm që na bashkon si komb

| 19:49, 27 Nëntor, 2023

Kuvendi në Viti shqyrton dhe vendos për disa vendime të rëndësishme

| 12:37, 27 Nëntor, 2023

Mungesa e shenjave në trafikun rrugor po shkakton pasiguri tek drejtuesit e automjeteve

| 15:00, 25 Nëntor, 2023

Haliti: Po asfaltojmë rrugë, e po ndërtohen shtigje të gjelbërta, në tërë Vitinë

| 17:05, 24 Nëntor, 2023

Vitia mirënjohëse për kontributin e shtetit dhe popullit amerikan

| 22:34, 23 Nëntor, 2023