ARKATANA

Konkurse dhe Njoftime

Konkurs Publik – për regjistrimin e nxënësve në klasën e dhjetë – Viti

Lokacioni: Viti

Ka skaduar afati!

Kategoria: Konkurs

THIRRJE PUBLIKE PËR GRANTE 2024

Lokacioni: Gjilan

Ka skaduar afati!

Kategoria: Njoftim

Thirrje për aplikim për serra – Komuna e Vitisë

Lokacioni: Viti

Ka skaduar afati!

Kategoria: Konkurs

Konkurs pune – Shofer të kategorisë CE

Lokacioni: Gjilan

Kategoria: Konkurs

Shpallje për regjistrimin e vijave urbano periferike në Komunën e Gjilanit

Lokacioni: Gjilan

Ka skaduar afati!

Kategoria: Njoftim

Konkurs pёr Vendosje tё Bizneseve nё Parkun Industrial nё Budrikё

Lokacioni: Viti

Kategoria: Konkurs

KRU Hidromorava – KONKURS PUBLIK – SEKRETAR /E

Lokacioni: Gjilan

Ka skaduar afati!

Kategoria: Konkurs

Njoftim – Konkursi për Regjistrues dhe Mbikëqyrës – ASK

Lokacioni: Gjilan

Kategoria: Njoftim

Konkurs publik – Mirëmbajtës i pajisjeve elektro – mekanike

Lokacioni: Gjilan

Ka skaduar afati!

Kategoria: Konkurs

Njoftim publik për dëgjim buxhetor për projekt buxhetin e Komunës së Vitisë për vitin 2024-2026

Lokacioni: Viti

Ka skaduar afati!

Kategoria: Njoftim

Teknik i Mirëmbajtjes

Lokacioni: Gjilan

Kategoria: Konkurs

KONSULTIM PUBLIK – Planifikimi i buxhetit komunal 2024-2026 – Viti

Lokacioni: Viti

Kategoria: Njoftim

Rishpallje të konkursit (tre pozita) – KRU “Hidromorava” SH.A. Gjilan

Lokacioni: Gjilan

Kategoria: Konkurs

Njoftim – AGJENDA E AKTIVITETEVE KOMUNALE PËR DITËT E MËRGATËS 2023

Lokacioni: Viti

Ka skaduar afati!

Kategoria: Njoftim

Debat publik lidhur me projektet e ujësjellësit – KK Viti

Lokacioni: Viti

Ka skaduar afati!

Kategoria: Njoftim