Mobi Casa

Kllokot

Arrestohet zyrtari komunal në Kllokot, mashtroi me subvencione

| 13:43, 23 Shtator, 2021

Prokuroria Speciale ngritë aktakuzë kundër kryetarit të Kllokotit lidhur me zgjedhjet e 14 shkurtit 2021

| 12:23, 2 Korrik, 2021

Hasan Rashiti jep dorëheqje nga pozita e kryetarit të degës së LDK-së në Kllokot

| 10:24, 17 Mars, 2021

Arrestohet Kryetari i Komunës së Kllokotit, Bozhidar Dejanovic

| 12:28, 12 Mars, 2021

PDK në Kllokot akuzon kreun e kësaj komune për nepotizëm dhe keqpërdorim të buxhetit

| 14:54, 3 Tetor, 2020

Hetohet kryetari i komunës së Kllokotit, dyshohet për manipulim të tenderëve

| 19:48, 8 Janar, 2020

Aktakuzë ndaj dy zyrtarëve të komunës së Kllokotit

| 16:03, 30 Dhjetor, 2019

PDK do të largohet nga koalicioni qeverisës në Komunën e Kllokotit, të udhëhequr nga Bozidar Dejanoviç

| 06:54, 20 Gusht, 2019

Hasan Rashiti rizgjidhet kryetar i LDK-së në Kllokot

| 07:27, 12 Maj, 2019

Kaplon nepotizmi institucionet e Komunës së Kllokotit me familjarë të kryetarit Bozhidar Dejanoviç

| 17:46, 18 Janar, 2019

Shumë fshatra të Vitisë dhe Kamenicës do të mbesin pa energji elektrike

| 07:20, 17 Nëntor, 2017

Në fshatrat e Vitisë dhe Kllokot do të ketë ndërprerje të domosdoshme të energjisë

| 07:42, 3 Tetor, 2017

Ministria për kthim dhe Komunitete shpërndanë ndihma në Kllokot, kërkohet ndërhyrja e Prokurorisë

| 12:05, 28 Shtator, 2017

PDK në Kllokot kërkon që të hetohet Sreqko Spasiq

| 07:40, 12 Shtator, 2017