Eko Higjiena

Politikat për Cookies

1. Hyrje

Faqja jonë e internetit, https://rajonipress.com përdor cookies. Cookies gjithashtu vendosen edhe nga palë të treta për shërbimet që ne mund të përdorim. Në dokumentin më poshtë ju mund të informoheni rreth përdorimit të cookies në faqen tonë të internetit.

2. Çfarë janë cookies?

Një cookie është një skedar i vogël, që kur vizitoni faqen tonë ruhet nga shfletuesi juaj në hard diskun e pajisjes suaj të mençur. Informacioni i ruajtur në të mund të kthehet te serverët tanë ose te serverët e palëve të treta gjatë një vizite të mëvonshme.

3. Çfarë janë skriptat?

Një skript është një pjesë kodi që përdoret për të bërë që faqja jonë të funksionojë në mënyrë të duhur gjatë ndërveprimeve që bëni. Ky kod ekzekutohet në serverin tonë ose në pajisjen tuaj.

4. Çfarë është një web beacon?

Një web beacon është një pjesë e vogël, e padukshme e tekstit ose e imazhit në një faqe interneti që përdoret për të monitoruar trafikun në një faqe të internetit.

5. Cookies

5.1 Cookies teknike ose funksionale

Disa cookies sigurojnë që pjesë të caktuara të faqes të funksionojnë si duhet dhe që preferencat tuaja të përdoruesit mbeten të njohura. Duke vendosur cookies funksionale, bëhet më e lehtë vizita juaj në faqen tonë të internetit. Kështu, nuk keni nevojë të futni në mënyrë të përsëritur të njëjtën informacion kur na ri-vizitoni.

5.2 Cookies për statistika

Ne përdorim cookies për statistika për të optimizuar dhe përmirësuar faqen tonë për përdoruesit tanë. Me këto cookies statistikore ne marrim njohuri në mënyrën se si përdoret faqja jonë.

5.3 Cookies për reklama

Në këtë faqe interneti përdorim cookies për reklama, që na mundësojnë të marrim njohuri për rezultatet e fushatave. Kjo ndodh bazuar në një profil që mund të krijojmë në bazë të sjelljes suaj në https://rajonipress.com. Me këto cookies, ju si vizitor, jeni të lidhur me një ID unike. Këto cookies nuk do të përbëjnë profilin tuaj të sjelljes dhe interesave për të shërbyer reklamave të personalizuara.

5.4 Media sociale

Në faqen tonë të internetit, kemi përfshirë përmbajtje nga Facebook, Twitter (X) dhe WhatsApp, Youtube, kjo ne qëllim për të promovuar faqe të internetit ose për të ndarë (p.sh. “tweet”) në rrjetet sociale si Facebook, Twitter (X) dhe WhatsApp. Këto përmbajtje shpërndahen me kod të derivuar nga Facebook, Twitter, Youtube dhe WhatsApp, dhe ku vendosen cookies. Këto përmbajtje mund të ruajë dhe të përpunojë disa informacione për reklama të personalizuara.

Cookies të tilla kontrollohen dhe menaxhohen plotësisht nga palët e treta. Ju lutemi lexoni deklaratën e privatësisë së këtyre rrjeteve sociale për të parë çfarë bëjnë me të dhënat tuaja (personale) duke përdorur këto cookies.

6. Miratimi

Kur për herë të parë vizitoni faqen tonë të internetit, do t’ju shfaqim një dritare me shpjegime rreth cookies, politikave dhe privatësisë së kësaj teknologjie. Gjithashtu do të ju kërkohet të pranoni, sikurse edhe do të mund të i rregulloni parametrat për cookies.

7. Aktivizimi/deaktivizimi dhe fshirja e cookies

Ju mund të përdorni shfletuesin tuaj të internetit për të fshirë cookies automatikisht ose manualisht. Mund të specifikoni gjithashtu që disa cookies të mos vendosen.

Ju lutemi keni parasysh se faqja jonë e internetit mund të mos funksionojë si duhet nëse cookies mohohen ose çaktivizohen. Nëse fshini cookies në shfletuesin tuaj, ato do të vendosen përsëri, pas miratimit tuaj, kur sërish vizitoni faqen tonë të internetit.

8. Të drejtat tuaja në lidhje me të dhënat personale

Ju keni të drejtat e mëposhtme në lidhje me të dhënat tuaja personale:

  • Keni të drejtë të dini pse nevojiten të dhënat tuaja personale, çfarë do të ndodh me to, dhe sa kohë do të ruhen ato.
  • Të drejtën për qasje: Keni të drejtë të kërkoni qasje në të dhënat tuaja personale, ato të cilat janë të njohura për ne.
  • Të drejtën për korrigjim: keni të drejtë të shtoni, korrigjoni, të fshini ose të bllokoni të dhënat tuaja personale kurdo që dëshironi.
  • Nëse na jepni miratimin tuaj për të trajtuar të dhënat tuaja, keni të drejtë të tërhiqni atë miratim dhe të fshini të dhënat tuaja personale.
  • Të drejtën për të kundërshtuar: mund të kundërshtoni trajtimin e të dhënave tuaja. Ne i bindemi kësaj, përveç nëse ka arsye të justifikuara për trajtim.

Për të ushtruar këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni. Ju lutemi referohuni te të dhënat e kontaktit në fund të këtij dokumenti.

Nëse keni ankesa rreth mënyrës se si trajtojmë të dhënat tuaja, do të do të dëshironim të dëgjonim nga ju, por keni gjithashtu të drejtën të paraqisni një ankesë te autoriteti mbikëqyrës (Autoriteti për Mbrojtjen e të Dhënave).

9. Të dhënat e kontaktit

Për pyetje dhe/ose komente rreth Politikës sonë për Cookies, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur të dhënat e kontaktit në vijim:

Agjencia e Lajmeve Rajonale RAJONIPRESS
Adresa: Rr. Xhemaj Mustafa, Gjilan, Kosovë
Faqja e internetit: https://rajonipress.com
Email: [email protected]
Numri i telefonit: +383 (0) 44 132 402