ARKATANA
21:17, 24 Korrik, 2024 | 6 orë më parë

LDK: Rruga Gjilan – Kllokot në gjendje të mjerueshme, i pari i ekzekutivit merret me vizatime në letër

Gjilan - Në vazhdën e konferencave të përjavshme të paraqitjes së shqetësimeve të Degës dhe qytetarëve tanë, sot në emër të LDK-së para medieve i ka adresuar shqetësimet anëtari i Kuvendit Komunal, njëherësh... Lexo lajmin

EDITORIAL

UBT
RCCOLA