Eko Higjiena

Kronika e zezë

Dy gjoba në trafikun rrugor në Kamenicë për shkelje të rregullave në trafik

| 09:21, 24 Korrik, 2024

Arrestohet vitiasi për sulm seksual

| 09:25, 23 Korrik, 2024

Nëntë aktakuza të ngritura për dhunë, ngacmim dhe kontrabandim të mallrave

| 07:04, 23 Korrik, 2024

Prokuroria Themelore në Gjilan brenda javës ka ndaluar 18 persona

| 11:04, 22 Korrik, 2024

Arrestime në Smirë për armë, në Gjilan pranga të dyshuarit për posedim të marihuanës

| 09:13, 21 Korrik, 2024

Policia jep detaje për rrahjen në Kllokot, arrestohen 8 të dyshuar

| 09:38, 20 Korrik, 2024

Katër shtetas nga Serbia, ndalohen nga policia për kalim ilegal të kufirit

| 09:44, 19 Korrik, 2024

Dy persona të ndaluar për dhunë në familje dhe një aktakuzë e ngritur për lëndim trupor

| 07:33, 19 Korrik, 2024

Nëntë aktakuza të ngritura për vjedhje, kontrabandim të mallrave, kanosje

| 07:52, 18 Korrik, 2024

Shtetasi nga Serbia arrestohet për kalim ilegal të kufirit

| 10:36, 17 Korrik, 2024

Një aktakuzë e ngritur dhe një person i ndaluar

| 12:40, 16 Korrik, 2024

Katër aktakuza të ngritura për falsifikim, kanosje dhe dhunë familjare

| 14:17, 15 Korrik, 2024

Arrestim i personit të kërkuar me urdhëresë gjyqësore

| 22:17, 14 Korrik, 2024

Ushtroi dhunë fizike dhe psikike ndaj gruas dhe vajës, burgoset i dyshuari

| 10:05, 14 Korrik, 2024

Një aktakuzë e ngritur dhe një person i ndaluar për tentim vrasje

| 06:36, 13 Korrik, 2024