Fidanishtja

Novobërdë

Kurti jep sinjale se reciprociteti në dokumente me Serbinë mund të mos zbatohet

| 22:46, 17 Gusht, 2022

Gashi: Në Artanë qeverisja komunale po abuzon me pronat publike

| 22:10, 31 Maj, 2022

Xhejlane Behluli merr edhe një mandat katërvjeçar për të udhëhequr me Forumin e Gruas në Artanë

| 07:11, 27 Maj, 2022

Falsifikon listën e vijueshmërisë së punëtorëve, për përfitime materiale, i vihen prangat nga Policia për hetimin e krimeve ekonomike dhe korrupsionit

| 17:29, 10 Maj, 2022

Kush janë të vrarët e Komunës së Novobërdës gjatë kohës së luftës

| 07:13, 26 Prill, 2022

Ndalohen katër zyrtar të Artanës, dyshohet se keqpërdoren buxhetin në vlerë të 13 mijë eurove

| 14:23, 22 Prill, 2022

Shqipe Mustafa zgjidhet kryesuese për komunitete në Artanë

| 07:00, 16 Mars, 2022

Abdyl Gashi shpalos programin qeverisës për katër vitet e ardhshme

| 18:30, 2 Tetor, 2021

LDK në Artanë thotë se e ka listën më të mirë për Kuvendin Komunal

| 07:25, 6 Shtator, 2021

Gashi: Qytetarët e Artanë nuk besojnë më në gënjeshtra

| 07:10, 26 Korrik, 2021

Tomash Sunjog i impresionuar me ndikimin e kompleksit në ngritjen e numrit të turistëve dhe krijimin e vendeve të punës

| 06:54, 13 Korrik, 2021

Ndodh edhe kjo, Artana ndanë buxhet për OJQ-të e Graqanicës

| 07:32, 21 Dhjetor, 2020

Gashi i VV propozon nga një pako ushqimore prej 50 eurove për të prekurit me Covid-19

| 07:15, 27 Nëntor, 2020

Ymeri: Artana me asnjë rast vdekje, me vetëm 12 raste aktive

| 07:12, 19 Nëntor, 2020

Edhe Artana preket nga COVID 19, evidentohen 15 raste

| 20:31, 28 Korrik, 2020