RCCOLA

Më në fund edhe Artana përfiton pak projekte nga Qeveria e Kosovës

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Jam mirënjohës që pas shumë e shumë kërkesave që kemi dërguar në ministrinë e infrastrukturës, erdhi koha edhe e ndarjes së buxhetit për implementim ka shkruar Bajrush Ymeri.


Postimi i plotë:

Mobi Casa

Së bashku me zëvendësministrin e infrastrukturës z. Hysen Durmishi, nënshkruam marrëveshjet e mirëkuptimit për asfaltime të rrugëve lokale dhe ndërtimin e disa urave për banorët e komunës sonë.

Jam mirënjohës që pas shumë e shumë kërkesave që kemi dërguar në ministrinë e infrastrukturës, erdhi koha edhe e ndarjes së buxhetit për implementim.