UBT

Marketing

Meqenëse agjencia rajonale e lajmeve RajoniPress.com ka një staf dhe udhëheqje profesionale, edhe fusha e marketingut do të jetë e mbikëqyrur profesionalisht.

Interesi ynë kryesor është që lajmet tona të jenë senzibilizuese dhe tërheqëse sepse vetëm në këtë mënyrë mund ta rrisim besueshmërinë dhe klientelën nga fusha e marketingut.

Presionet apo ndikimet nga këto reklama nuk do të tolerohen nga stafi i Rajoni Press.

Bizneset,institucionet, por edhe reklamat tjera do të jenë të mirëseardhura sepse vetëm kështu mund të rrisim dhe avancojmë jetën mediatike në rajonin e Anamoravës.

Për të gjitha kriteret dhe ofertat e publikimeve ju mund të na kontaktoni ose shkruani.

Email: [email protected]
Telefon: +383 44 132 402