UBT

Kult/Arsim

Arti kundruall absurdit

| 19:51, 28 Shtator, 2023

Ora e atdheut

| 08:05, 27 Shtator, 2023

Gëzohet populli ndriçon moti!

| 18:15, 25 Shtator, 2023

Ndahet nga jeta mësuesi Bajram Ismajli

| 07:43, 23 Shtator, 2023

Jasharaj: Jemi kundër testimit me shkrim për mësimdhënësit

| 14:18, 22 Shtator, 2023

T`i kujtojmë atdhetarët tanë, Mustafë Koka – dora e djathtë e Hasan Remnikut

| 18:24, 21 Shtator, 2023

Një piknik me Rushitin

| 19:41, 20 Shtator, 2023

Ndahet nga jeta Nazmi Maliqi, një profesor i respektuar dhe intelektual kuptimplotë

| 13:18, 20 Shtator, 2023

Vazhdon bashkëpunimi i UBT-së me University of Cambridge në kuadër të Qendrës për Simulimin e Politikave Publike

| 11:47, 20 Shtator, 2023

Kurtesh Devaja dhuron arhivën e tij personale në bibliotekën “Fan S.Noli” në Gjilan

| 18:02, 19 Shtator, 2023

Takimi në Tivar

| 07:56, 18 Shtator, 2023

5 mijë euro për ushqim dhe mëditje – këto janë shpenzimet e ministres Nagavci dhe stafit të saj për shtatë muaj

| 13:02, 17 Shtator, 2023

Vdes gazetarja e Zërit të Amerikës, Rudina Dervishi

| 18:50, 16 Shtator, 2023

Nagavci akuzon qeveritë e kaluara: 25 milionë € janë shpenzuar për librat e që kanë përfunduar në podrume të shkollave

| 15:15, 14 Shtator, 2023

T`i kujtojmë atdhetarët tanë, Halim Orana – privilegj të vdesësh për vendin tënd

| 19:00, 13 Shtator, 2023