Uji Dea

Gjilan

LDK: Rruga Gjilan – Kllokot në gjendje të mjerueshme, i pari i ekzekutivit merret me vizatime në letër

| 21:17, 24 Korrik, 2024

Nëntë aktakuza të ngritura për sulm, kanosje, vjedhje, dhunë në familje, shmangie nga tatimi

| 06:56, 24 Korrik, 2024

Hyseni: Gjallëria i është kthyer Gjilanit nga ardhja e mërgimtarëve, festa vazhdon me plotë aktivitete

| 09:43, 23 Korrik, 2024

Haziri: Është detyrim madhor e përgjegjësi ta shpëtojmë Gjilanin nga kjo katandisje dhe depresion nga keqqeverisja e kësaj nomenklature aktuale

| 06:37, 23 Korrik, 2024

Komuna e Gjilanit u kërkon tatimpaguesve të pronës të paguajnë borxhet

| 13:34, 22 Korrik, 2024

“Rruga e Prishtinës”, ende në gjendje të mjerueshme

| 07:07, 22 Korrik, 2024

Agushi: Gjilani ka stagnuar dhe po vazhdon me agonin, intelektualët duhet ta shpëtojnë këtë qytet nga keqqeverisja

| 07:05, 21 Korrik, 2024

LDK vazhdon t’i paraqes 101 problemet komunale, neglizhencë e paparë në zgjerimin e rrugës Gjilan – Bujanoc

| 22:37, 20 Korrik, 2024

Kush është Selim Shala, humanisti nga Gjilani që ofroi të hollat e haxhit për luftën në Drenicë dhe UÇK-në

| 10:49, 20 Korrik, 2024

Gjashtë aktakuza të ngritura për ngacmim, posedim të substancave narkotike dhe kontrabandim të mallrave

| 06:47, 20 Korrik, 2024

Udhëheqësja e Departamentit të Përgjithshëm dhe Inspektorët nga Inspektorati i Punës për rajonin e Gjilanit vizituan sektorin e ndërtimtarisë

| 16:58, 19 Korrik, 2024

Aksioni i policisë me kodin “Rrethi”, ka shqiptuar 1590 gjoba

| 10:21, 19 Korrik, 2024

Berisha: Gjilan he viran, dy mejhane e një dyqan!!

| 06:55, 19 Korrik, 2024

Bëhu pjesë e Policisë së Kosovës

| 14:17, 18 Korrik, 2024

Rashiti: Alarmante është gjendja në varrezat e qytetit të Gjilanit, ka raste kur të vdekurit po varrosen mbi njëri tjetrin

| 13:17, 18 Korrik, 2024