Eko Higjiena

Diasporë

Një kosovar vdes tragjikisht në vendin e punës në Itali, bie nga kati i tretë

| 07:02, 25 Shkurt, 2024

Sa shtetas të Kosovës dhe të shteteve të tjera me shqiptarë jetojnë në Zvicër

| 07:25, 23 Shkurt, 2024

Gjykata e Apelit në Gjenevë në funksionin e gjykatësit dekreton edhe z.Liburn Mehmetaj, me origjinë nga komuna e Deçanit

| 07:21, 21 Shkurt, 2024

Pas 30 vjetësh qëndrimi, dëbohet nga Zvicra

| 19:16, 20 Shkurt, 2024

Mirlinda, shqiptarja që doktoroi për mjekësi në Universitetin e Cambridge-it

| 08:58, 20 Shkurt, 2024

Arrestohen dy kosovarë: Donin të hynin në Gjermani, ku i priste vuajtja e dënimit

| 20:03, 19 Shkurt, 2024

Arigona Zogaj: Dikur e kërcënuar me dëbim, tani ka pasaportë austriake

| 22:20, 12 Shkurt, 2024

Arrestohet shqiptari në Itali, dënohet me 4 vjet burgim

| 07:27, 8 Shkurt, 2024

Avni Hafuzi e jetësoi sheshin, tavolinën e mundjes dhe bustit të Skënderbeut në Eger të Hungarisë

| 22:34, 7 Shkurt, 2024

SHBA: Shqiptari mund të dënohet me vdekje për vrasjen e gruas në sy të vajzës

| 12:17, 31 Janar, 2024

Historia e Emiljana Ulajt, shqiptaro-amerikanes së dytë në Këshillin e Bashkisë së Uestçesterit

| 07:17, 29 Janar, 2024

Itali: Arrestohet shqiptari për mashtrimin e 1.3 milionë euro në Gjermani

| 22:03, 23 Janar, 2024

Zvicër: A lejohet ndërprerja e kontratës së punës gjatë pushimit mjekësor?

| 11:47, 22 Janar, 2024

Gjykata Federale dënon kosovarin me dëbim nga Zvicra, për grabitje me dhunë

| 19:18, 21 Janar, 2024

Cyrih: Arrestohet kosovari, tejkaloi shpejtësinë dhe nuk iu bind alarmeve të policisë

| 13:30, 20 Janar, 2024