UBT

Kamenicë

Në Koretin të Kamenicës arrestohet i dyshuari për armëmbajtje pa leje dhe dhunë në familje

| 18:02, 5 Dhjetor, 2023

Nxënësit e shkollës së mesme teknike në Kamenicë vizitojnë stacionin policor në këtë qytet

| 10:57, 5 Dhjetor, 2023

Rahimaj thotë se Kamenica po transformohet, jep një lajm të madh për këtë qytet

| 19:37, 4 Dhjetor, 2023

Mbahet “Marshi i ecjes tradicionale kundër dhunës në bazë gjinore”

| 15:40, 30 Nëntor, 2023

Kamenica propozon faljen e tatimit në pronë në vlerë të 100 eurove

| 12:15, 30 Nëntor, 2023

Rahimaj flet dhe promovon investimet, qytetarët ia përkujtojnë defektet dhe anashkalimet

| 06:59, 29 Nëntor, 2023

Edhe Kamenica në përkrahje të fushatës kundër dhunës në baza gjinore

| 07:24, 26 Nëntor, 2023

Kamenica shijon kulturën dhe bukuritë e veshjeve tradicionale

| 07:27, 25 Nëntor, 2023

Komuna e Kamenicës pjesë e “Forumit të Kombeve të Bashkuara për Ndërtimin e Paqes në Kosovë”

| 14:06, 24 Nëntor, 2023

Lenjani: Brezi kufitar i është mirënjohës KFOR-it amerikan dhe të gjithë atyre që punojnë për siguri e jetesë normale në këtë vend

| 07:16, 23 Nëntor, 2023

KPF në Kamenicë propozon disa vendime të rëndësishme

| 16:42, 22 Nëntor, 2023

Inspeksioni në Kamenicë sekuestron dy kamion dhe një eskavator, po kryenin aktivitet të jashtëligjshëm

| 16:05, 21 Nëntor, 2023

Rahimaj paralajmëron: Super lajm nga Zvicra, fabrikë e re në Kamenicë

| 20:17, 20 Nëntor, 2023

Lumiri për mua është pionier: Në çka i mbeti hatri Shaip Surdullit tek Lumir Abdixhiku?

| 07:08, 20 Nëntor, 2023

Rahimaj: Kamenica çdo ditë e më e bukur

| 06:59, 17 Nëntor, 2023