Fundamenti

Kamenicë

Në Kamenicë debatohet për Promovimin dhe Edukimin rreth Trashëgimisë Kulturore në këtë qytet

| 14:37, 23 Janar, 2024

KPF në Kamenicë shqyrton dhe aprovon disa propozime të rëndësishme

| 14:32, 22 Janar, 2024

USAID amerikan ndihmon brezin kufitar, me subvencione në blegtori

| 07:02, 18 Janar, 2024

Serbia nuk lejon fshatrat e brezit kufitar të hyjnë në fshatrat e Bujanocit me tabela të Kosovës

| 07:13, 7 Janar, 2024

Lenjani me porosi për pushtetarët: Murmurima në Mitrovicë e shkëndija në Karaçevë të Kamenicës

| 07:37, 30 Dhjetor, 2023

Në Kamenicë debatohet lidhur me Raportin e Vlerësimit Strategjik Mjedisor për Planin Zhvillimor të kësaj komune

| 18:20, 29 Dhjetor, 2023

Qendra e Mjekësisë Familjare në Roganë është pajisur me Autoambulancë të re

| 14:37, 28 Dhjetor, 2023

Rahimaj: Viti 2023 ishte vit i Kamenicës

| 12:26, 27 Dhjetor, 2023

Rahimaj i entuziazmuar me dronin peshë mbajtës, të ndërtuar nga djaloshi Gëzim Morina

| 18:50, 24 Dhjetor, 2023

MAPL vlerëson lartë Njësinë Komunale për të Drejtat e Njeriut në Komunën e Kamenicës

| 15:26, 21 Dhjetor, 2023

Policia e Serbisë dhunshëm largon flamujt e Kosovës, tek ura lidhëse rrugës për Breznicë

| 07:05, 19 Dhjetor, 2023

Lenjani edhe njëherë reagon për fundvit: Nuk po mundemi me i dal zot tokës autoktone, nuk kemi përkrahje nga institucionet qendrore?

| 07:15, 18 Dhjetor, 2023

Kadri Rahimaj i lumtur: Kjo është vlera më e lartë e buxhetit të ndarë nga niveli qendror në histori të komunës së Kamenicës

| 22:39, 14 Dhjetor, 2023

Komuna e Kamenicës diskuton përvojat e auditimit social me komuna të tjera pjesë të këtij procesi

| 07:02, 13 Dhjetor, 2023

Komuna e Kamenicës dhe Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, kanë arritur të bëjnë me shtëpi të reja pesë familje

| 15:32, 12 Dhjetor, 2023