Përkujtime

Rifat Sylejmani (Llashtica)

10.09.1944 - 04.06.2023
Kur ndahet nga jeta njeriu human, e me vepra madhore Me rastin e...
Lexo të plotë

Nuhi Nuhiu

Me rastin e ndarjes nga kjo botë të prindit dhe kryefamiljarit tonë...
Lexo të plotë