Fidanishtja

Ekonomi

Kompania e pijeve freskuese “Royal Beverage” lanson ujin natyral me limon “Royal Water”

| 16:19, 27 Shkurt, 2024

Hoti: Qeveria Kurti pa pasur asnjë krizë buxhetore, ka marrë borxh për skema sociale dhe shkrimin e ligjeve

| 10:52, 27 Shkurt, 2024

Deficiti tregtar vazhdon të mbetet i lartë, tkurret importi me Serbinë

| 10:34, 26 Shkurt, 2024

Presidentja Osmani në tryezën ekonomike Kosovë – Katar: Kosova me potencial të jashtëzakonshëm për investime

| 13:21, 25 Shkurt, 2024

Shqipëria vendi i parë në Evropë për rritje të turistëve, thotë OBT-ja

| 17:24, 24 Shkurt, 2024

Murati thotë se borxhi publik është në nivelin më të ultë, kundërshtohet nga LDK e AAK

| 13:12, 23 Shkurt, 2024

Ende s’ka filluar faturimi i rrymës në veri – PDK e AAK e quajnë mashtrim të radhës

| 09:38, 23 Shkurt, 2024

Shahini: Rritja e buxhetit për komunat, për shkak se Qeveria është në fund të mandatit

| 08:49, 22 Shkurt, 2024

Paga të dyfishta e kontrata fiktive: Ku shkoi buxheti i Kosovës për komunat serbe?

| 07:33, 22 Shkurt, 2024

Kurti: Buxheti i komunave këtë vit është për 40% më i lartë, asnjë komunë nuk favorizohet

| 10:22, 21 Shkurt, 2024

Hoti: Në tri vitet e fundit ka përkeqësim të paprecedent të strukturës së buxhetit

| 10:18, 20 Shkurt, 2024

Bizneset në kundërshtim me ligjin/ Shesin qese me llogo, Ministria nuk gjobit asnjë

| 08:13, 20 Shkurt, 2024

Çmimet e qumështit, djathit dhe vezëve rriten për 1,3%, perimet për 3,7%

| 11:01, 19 Shkurt, 2024

Shahini: Ngecje përgjatë mandatit trevjeçar të Qeverisë, s’ka fuqizim të prodhuesve vendës

| 09:50, 18 Shkurt, 2024

​Durrësi porti kryesor i Kosovës

| 09:31, 18 Shkurt, 2024