Uji Dea

Gjilan

Arbër Morina merr timonin e Kirurgjisë në Gjilan: “Do të bëjmë revolucion duke kthyer besimin e pacientëve me punë profesionale dhe përkushtim”

| 21:26, 22 Shtator, 2023

1521 gjoba për kundërvajtësit, 13 aksidente në hetim, 15 aksidente me të lënduar dhe 20 ngasës me masa dënimi

| 09:27, 22 Shtator, 2023

Katër aktakuza për vjedhje të shërbimeve dhe mashtrim, një person i ndaluar

| 06:42, 22 Shtator, 2023

Salihu takon Udhëheqësin e Odës së Avokatëve të Gjilanit të shoqëruar me disa avokatë të tjerë

| 17:27, 21 Shtator, 2023

Qytetarët reagojnë ashpër për ndarjen e 160 mijë eurove për shtatoret e Kadri Zekës e Ramiz Cërnicës

| 07:19, 21 Shtator, 2023

Kreu i LDK-së me fjalë të mëdha për Nazmi Maliqin: Ka qenë veprimtar i madh i çështjes kombëtare, punoi me nder e përkushtim të jashtëzakonshëm

| 19:50, 20 Shtator, 2023

Rekomandohet për Kuvend kërkesa për ndarjen e 160 mijë eurove për shtatoret e Kadri Zekës e Ramiz Cërnicës

| 15:39, 19 Shtator, 2023

Rruga në dalje të Parteshit në drejtim të Kllokotit në gjendje të mjerueshme

| 11:11, 19 Shtator, 2023

Mehmeti ankohet se po i bëhet e padrejtë, ose më ndihmoni ose do ta mbyll biznesin

| 07:15, 19 Shtator, 2023

Aliu: Parcela për varrezat e qytetit është vendim i kundërligjshëm sepse zonën ekonomike e shndërroi në një varrezë masive

| 18:59, 18 Shtator, 2023

Hyseni: Me lokacionin e ri të varrezave, Gjilani po bën zgjidhje të problemit për 100 vitet e ardhshme

| 15:06, 18 Shtator, 2023

Brezi kufitar i harruar dhe i degraduar nga qeverisja komunale

| 07:16, 18 Shtator, 2023

Gjilani në pritje të projekteve të mëdha dhe të atyre të premtuara nga LVV

| 07:04, 17 Shtator, 2023

Udhëheqja e Gjilanit ka paaftësi financiare, mosdije në zbatim të detyrave e mungesë vizioni, po e rrezikon të ardhmen e po e mbytë shpresën për gjeneratat e reja

| 21:02, 16 Shtator, 2023

Gjilanasi, Lirik Qerimi krenaria kombëtare dhe shtetërore e Kosovës, merr licencën e pilotit komercial

| 20:27, 15 Shtator, 2023