UBT

Agjencia Rajonale e Lajmeve i emërtuar RajoniPress, është krijuar ekskluzivisht për ta informuar shpejt, drejtë, saktë dhe objektivisht rajonin e Anamoravës ku bëjnë pjesë komunat Gjilan, Kamenicë, Novobërdë, Viti, Ranillug, Partesh dhe Kllokot. RajoniPress do të jetë i fokusuar për të sjellur lajme të shpejta edhe nga Kosova Lindore duke përfshirë këtu Preshevën, Bujanocin dhe Medvegjën. Tel/Mob: +383 (0) 44 132 402

[email protected]

Publikimet nga autori

Plagoset Donald Trump, në një tubim elektoral

| | 06:01 | 2 minuta ago / 1 minutë lexim

Matoshi: Anamoravës do t`i kthehen projektet që i munguan katër vite

| | 05:56 | 7 minuta ago / 3 minuta lexim

Rakipi: Bisedimet Kosovë-Serbi të përqendrohen tek njohja, jo më në çështje teknike

| | 22:43 | 7 orë ago / 2 minuta lexim

Ditë të nxehta, pijet për të shuar etjen dhe për linjat e trupit

| | 22:08 | 8 orë ago / 2 minuta lexim

Fisnik Asllani rikthehet në Hoffenheim me dy gola

| | 20:03 | 10 orë ago / 1 minutë lexim

Brendi Amerikan RC Feston 20 Vjetorin në Kosovë me RC NO SUGAR: Shija e Shumëpritur!! 

| | 19:05 | 11 orë ago / 2 minuta lexim