Vali Ranch

Shqipe Mustafa zgjidhet kryesuese për komunitete në Artanë

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Bajrush Ymeri ka njoftuar se në takimin e parë të komitetit për komunitete është zgjedhur kryesuesja e këtij komiteti mësuesja Shqipe Mustafa.

Postimi i Bajrush Ymerit

Mobi Casa

Sot mbajtëm mbledhjen e parë të komitetit për komunitete dhe zgjodhëm kryesuesen e këtij komiteti.
Zonjusha Shqipe Mustafa u zgjodh kryesuese e komitetit për komunitete.
Mësueses Shqipe, si dhe anëtarëve të komitetit, ju urojë shëndet dhe shumë suksese.