UBT

Konkurs pune – Shofer të kategorisë CE

13:05, 7 Maj, 2024

Organizata:

Ujë DEA

Tel: 048176839

Info:

Qyteti: Gjilan

Adresa: HQ - Rrruga Mehmet Akif Ersoy 3, Gjilan 60000 Republika e Kosovës

Kategoria: Konkurs

Kompania Ujë Dea shpall konkurs pune për pozitën shofer të kategorisë CE.

Vendi: Gjilan.

𝐊𝐮𝐚𝐥𝐢𝐟𝐢𝐤𝐢𝐦𝐞𝐭:

  • Të posedoj së paku shkollim fillor;
  • Të posedoj patent shoferin me kategori CE
  • Preferohet të këtë përvojë më së paku një vit si shofer.

𝐃𝐞𝐭𝐲𝐫𝐚𝐭 𝐝𝐡𝐞 𝐩𝐞̈𝐫𝐠𝐣𝐞𝐠𝐣𝐞̈𝐬𝐢𝐭𝐞̈:

  • Ngarkesa me automjet (kamion) dhe pajisje tjera përcjellëse dhe ngasja e tij;
  • Ngasja e të gjitha automojeteve deri në kategorin përkatëse;
  • Kujdesi për regjistrimin e automjetit;
  • Përgjegjësia për gjendjen teknikisht të automjeteve;
  • Të gjithë të interesuarit CV mund ta dërgojnë në e-mail [email protected] ose të telefonojne ne 048176839.

Për më shumë informata rreth afatit dhe konkursit klikoni në link.