UBT

Konkurs Publik – për regjistrimin e nxënësve në klasën e dhjetë – Viti

15:46, 8 Korrik, 2024

Data e përfundimit: 2024-07-12

Organizata:

Komuna e Vitisё

Tel: 0280/381-647
Kontrollo në artikull

Info:

Qyteti: Viti

Adresa: Rr. 28 Nëntori 61000 Viti

Ka skaduar afati!

Kategoria: Konkurs

Për regjistrimin e nxënësve në klasën e dhjetë (10-të) në shkollat e mesme të larta të Komunës së Vitisë për vitin shkollor 2024-2025, për afatin e korrikut.

Kushte, kriteret, si dhe dokumentet e nevojshme për regjistrimin e nxënësve të rregullt do të mund të i gjeni duke klikuar në këtë link.

Afati i paraqitjes së dokumenteve bëhet nga data 10 deri 12 korrik, në lokalet e shkollës ku nxënësi dëshiron të regjistrohet duke filluar nga ora 08:00 – 16:00.

Shpallja e rezultateve bëhet më datën 13.07.2024. Afatet tjera rreth konkursit plotësues dhe rezultateve të tyre do ta gjeni duke klikuar në këtë baner.

Për më shumë informata kliko.