Zgjedhjet 2017

Exit-polli: Lutfi Haziri e shkatërron Vetëvendosjen në Gjilan

| 19:26, 19 Nëntor, 2017

LDK u bënë thirrje gjilanasve që ta shfrytëzojnë të drejtën e votimit edhe për këto dy orë

| 17:34, 19 Nëntor, 2017

Apeli i Lutfi Hazirit: Votoni në mënyrë masive për ta përcaktuar fatin e udhëheqjes së Komunës

| 15:44, 19 Nëntor, 2017

LDK e Gjilanit thotë se deri në ora 12:00 procesi po ecën mbarë

| 12:34, 19 Nëntor, 2017

Voton Lutfi Haziri: Sot pritet rikonfirmimi i 22 tetorit

| 10:46, 19 Nëntor, 2017

Përballja për Gjilanin dhe Kamenicën

| 08:49, 19 Nëntor, 2017

LDK e Gjilanit: Të gjitha qendrat janë hapur me kohë, proces i bardhë i mëngjesit

| 08:23, 19 Nëntor, 2017

Dy fjalë për studentin i Stanfordit dhe lidershipin e Lutfi Hazirit

| 19:55, 17 Nëntor, 2017

Haziri: Ndërmarrja “NITI” biznes prodhues që e ka përballuar edhe kohën më të vështirë të viteve ‘90

| 17:52, 17 Nëntor, 2017

Komuna e Gjilanit do të fokusohet në prosperimin dhe qëndrueshmërinë e bizneseve

| 15:56, 17 Nëntor, 2017

Lutfi Haziri: Faleminderit gjilanas për mbështetjen në formë të Referendumit

| 19:22, 16 Nëntor, 2017

Livoçi i Poshtëm unik dhe mbipartiak në mbështetje ndaj Lutës së Gjilanit

| 22:37, 15 Nëntor, 2017

Bresalci madhështor, vulosi fitoren plebishitare të Lutës më 19 nëntor

| 22:19, 15 Nëntor, 2017

“Dardania” e LDK’së kallxoi çka është masoviteti!

| 19:47, 15 Nëntor, 2017

Lutfi Haziri paralajmëron qeverisje ‘agresive’ në mandatin e ri për ta bërë tregimin e madh për Gjilanin

| 18:46, 15 Nëntor, 2017