Uji Dea

Gjilan

Në këto pjesë të qytetit të Gjilanit nuk do të ketë energji elektrike

| 07:46, 25 Nëntor, 2017

Më 27 nëntor, Lutfi Haziri i bënë bashkë shqiptarët nga të gjitha trojet

| 21:36, 24 Nëntor, 2017

Policia: Më 27 nëntor kufizime të automjeteve në qendër të Gjilanit

| 11:28, 24 Nëntor, 2017

Lutfi Haziri: 105-vjetori i pavarësisë së Shqipërisë identifikohet me Vlorën dhe Gjilanin

| 17:45, 22 Nëntor, 2017

Gjilani nderon veprën e Xhavit Ahmetit në 21-vjetorin e vdekjes tragjike

| 16:23, 22 Nëntor, 2017

Xhavit Ahmeti ishte intelektual i madh i shkencës, largpamës e vizionar

| 07:36, 21 Nëntor, 2017

Lutfi Haziri paralajmëron dinamikë më të madhe në punë dhe bashkëpunim me të gjitha institucionet e shtetit

| 15:49, 20 Nëntor, 2017

LDK apelon gjilanasit: Votoni në mënyrë masive e solemne për të ardhmen tuaj

| 07:33, 19 Nëntor, 2017

Gjilani lanson projektin e-arsimi.com, i pari në nivel të Republikës

| 12:59, 14 Nëntor, 2017

Xhelal Selimi: Jam shpallur i pafajshëm sepse isha i pastër, nuk lejojë të njolloset as emri im, e as kompania

| 11:14, 11 Nëntor, 2017

Qemajl Mustafa përkrah protestën e OJQ-ve

| 07:20, 11 Nëntor, 2017

Ngjallen OJQ-të e Gjilanit, kërkojnë llogari nga Luta rreth lokacioneve të monumenteve

| 20:29, 10 Nëntor, 2017

Rexhep Kadriu: Shfrytëzimi i terreneve sportive për agjenda politike, dërgon mesazh negativ tek FIFA

| 14:26, 10 Nëntor, 2017

Gjilani nis rindërtimin e stadiumit të qytetit – kosto 6 milionë euro

| 13:48, 10 Nëntor, 2017

Kë po e pengon zhvendosja e përmendores “Luftëtari i plagosur” nga qendra e Gjilanit?

| 15:53, 9 Nëntor, 2017