Bashkë me Rininë Demokratike do ta bëjmë ndryshimin në Gjilan!

Gjilan – Sot mbajtëm takimin përmbyllës fantastik me Rininë Demokratike në Gjilan, ku bashkë me kandidatët për asamble komunale nga RDK-ja, Blerta Rahimi, Erza Rexhepi dhe Endrit Shabani, u shprehëm falënderues ndaj aktivistëve dhe të rinjëve të PDK-së për punën e tyre të palodhshme deri më tani ka shkruar Leonora Morina Bunjaku.

Rinia në Gjilan është e ndritur dhe meriton trajtim më dinjitoz.
Unë zotohem se si kryetare e ardhshme e Komunës do të punojmë që e ardhmja e vajzave dhe djemve të Gjilanit të jetë më e mirë dhe më e sigurt.
Bashkë ia dalim!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS