Vizioni i Kadri Veselit përkrahet fuqishëm

Në fshatin Livoç i Ulët, bashkë me nëndegët XXIV dhe XXV mozaiku i fitores po merr formë, vizioni i Kadri Veselit përkrahet fuqishëm.

Gjatë tubimit të ditës së sotme, qytetarët i dhanë mbështetje të jashtëzakonshme kandidatëve për deputet dhe vizionit të Kryeministrit Kadri Veseli.

Qytetarët janë të vendosur që lidhja miqësore me SHBA-të të jetë e përhershme. Nuk mund të vëhet në pikëpyetje nga askush kjo miqësi.

Zhvillimi dhe bashkërendimi i aktiviteteve institucionale me SHBA-të janë projekt substancial i Kryeministrit Kadri Veseli. Këtë vizion e duan qytetarët! Gjithherë!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS