Kadriu: Luginë, faleminderit për mbështetjen

Lugina, si zakonisht di të rreshtohet përkrah vlerave kombëtare e njerëzore. Në këto zgjedhje, koncepti shtet 100%, dhe Haradinaj kryeministër, është ajo çka i duhet Kosovës dhe shqiptarëve të Luginës.
Bashkë drejt fitores së madhe!
Rexha

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS