Veseli premton investime në akumulacione të ujit të pijes dhe të ujitjes në Drenicë

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, ka mbajtur takime me drenicakë në fshatrat Llaushë dhe Klinë të Ulët të Skenderajt.

Veseli ka thënë se lufta kundër Serbisë kërkoi kryengritje, por lufta për zhvillimin e vendit kërkon ngritje të vetëdijes, kërkon punë, përkushtim, investime.

“Në Drenicë, aty ku lindin heronjtë dhe e zjarrtë është gjithmonë atdhedashuria. Lufta kundër Serbisë kërkoi kryengritje, por lufta për zhvillimin e vendit kërkon ngritje të vetëdijes, kërkon punë, përkushtim, investime.
Rri shumë në Drenicë dhe duke ditur që fshatrat e kësaj treve kanë shpeshherë probleme me ujin e pijshëm dhe për ujitje, ne do të investojmë në akumulacione për të siguruar ujë të nevojshëm edhe për 50 vjetët e ardhshme.
Drenica është zemra e Kosovës, shpirti i UÇK-së dhe fuqia e Partisë Demokratike të Kosovës.
Shpërndajeni! #PDK112”, ka shkruar Veseli.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS