Valentina merr përkrahje të shumta qytetare

Gjilan – Nazmie Limani nga Zhegra e ka uruar Valentina Bunjakun Rexhepin duke e quajtur grua të fortë e të gjallë. Tina e din t`i që ne të besojmë pa limit ke shumë njerëz afër vetes që të duan, numri 21 për ne është dhuratë pa çmim. Tina jemi me ty deri në frymën e fundit ka shkruar publikisht Nazmie Limani.

Letra e plotë e Nazmie Limanit

E dashura ValenTina Bunjaku Rexhepi
Do të doja të të falënderoj publikisht, kam nderin dhe kënaqësinë që gjendem afër teje më dhe një këshill aq të fort, dhe më the rri prapë vetvetja, kur kishim bisede për Diskriminim gjinor, fjalët tua më bënë më të fort më dhe kurajo të vazhdoj kjo që jam.
Emri yt njihet tash akoma më shumë, nga bisedat që kam për ty të gjitëh më thonë që Tina është femër e gjallë, Tina unë e di që t`i kësaj here ja del si herën tjetër, unë nuk do të kërkoja thjeshtë asgjë, por t`i kurrë mos lejo Diskriminimin ndaj gjinisë femërore.
E din t`i që ne të besojmë pa limit, ke shumë njerëz afër vetes që të duan, numri 21 për ne është dhuratë pa cmim. Tina jemi me ty deri në frymën e fundit, #Beso 134 21

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS