Valentina i siguron votuesit: Besën ua jap, gjithmonë do të mbetem vetëm zëri i juaj

Gjilan – Qytetarë të dashur përgjithmonë mirënjohëse që po e nuhati besimin e juaj që do të jem për së dyti si deputete në Kuvendin e Kosovës! Voto LDK! Voto numrin tim 21! Besën ua jap, gjithmonë do të mbetem vetëm zëri i juaj!

Postimi i plotë i Valentina Bunjakut Rexhepit

Qytetarë, akoma pa e kërkuar besimin e juaj, ju ma dhuroni atë! Nuk ka fjalë që e përshkruan gjendjen time shpirtërore, aq e gëzuar dhe e lumtur, kur ngado që shkoj marr mbështetje! Më shkruajnë, më thërrasin dhe kapërcejnë rrugën prej një ane në anën tjetër, për të më përkrahur. E dinë të gjithë që më njohin se unë nuk shkoj me rrotulla, por direkt; e dinë se kurrë nuk i ngushtoj njerëzit. Thjesht, vota është besim dhe besimi ndërtohet! Mua më pëlqejnë zgjedhjet, sepse matesh, e di peshën tënde dhe shkallën e besimit! Prandaj, qytetarë të dashur përgjithmonë mirënjohëse që po e nuhati besimin e juaj që do të jem për së dyti si deputete në Kuvendin e Kosovës! Voto LDK! Voto numrin tim 21! Besën ua jap, gjithmonë do të mbetem vetëm zëri i juaj!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS