Takim produktiv me mësimdhënësit gjilanas

Mësimdhënësit meritojnë të trajtohen dinjitetshëm. Me qeverisjen e PDK-së në të kaluarën, mësimdhënësit kanë marrë vëmendjen dhe trajtimin e duhur.

Ne nuk flasim si subjektet e tjera. Ne veprojmë për të mirën e mësimdhënësve. Koha e ka dëshmuar këtë.

Në vazhdimësi, do t’i rregullojmë problemet me të cilat ballafaqohen mësimdhënësit. Ne do të jemi aty së bashku me ju. Të tjerët premtimet i kanë njësoj si fluska bore dhe mësimdhënësit tanimë e dijnë këtë fakt.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112
#KryeministerKadriVeseli1
#ArbenBislimi44
#IzmiZeka47
#LeonoraMorinaBunjaku63
#ErlehtaOsmani72
#IsaAgushi85

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS