Si flamujt amerikan, ashtu do të shkëlqejë fitorja e PDK-së në Dheun e Bardhë

Luta nuk ka nevojë të trulloset nga raportet e PDK-së dhe liderit të saj me amerikanët.

Dheu i Bardhë ka vendosur. Këmbëngulësisht do ta mbrojë vizionin e integrimit dhe thellimit të miqësisë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

PDK dhe ShBA kanë traditë të bashkëpunimit dhe bashkërendimit të aktiviteteve. Ne nuk i ngjasojmë billbordave të Lutfi Hazirit. Tanimë të gjithë e kanë kuptuar që Lutfi Haziri ndryshe flet, ndryshe mendon dhe ndryshe vepron. Ndaj, ai nuk ka nevojë të trulloset nga raportet e PDK-së dhe liderit të saj me amerikanët, sepse këto raporte i kontribuojnë substancialisht vetëm shtetit të Kosovës dhe qytetarëve të saj.

PDK është dhe do të mbetet sinonim i shtetformimit e garancë i shtetndërtimit.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112
#KryeministerKadriVeseli1

#ArbenBislimi44
#IzmiZeka47
#LeonoraMorinaBunjaku63
#ErlehtaOsmani72
#IsaAgushi85
#RiadRashiti102

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS