Shteti nuk shpëtohet prej atyre që e kanë rrezikuar

Është e pamundur që njerëzit të cilët e kanë zhvatë Kosovën tani e dy dekada gati, me bë ndryshime në të mirë të Kosovës dhe qytetarëve të saj. Populli nuk do të mashtrohet rishtazi, tanimë e ka kuptuar se kush i mbanë premtimet.

Nga Malisheva e Abdullah Tahirit iu bëjmë thirrje gjithë Kosovës; 6 tetori është referendum, datë kjo e cila ka me vendosë për Kosovën shtet 100%, të integruar dhe zhvilluar.

Gjilani për dy vite ka ndryshuar. Kosova po bëhet!
Rexha 43

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS