Mobi Casa

Robelli në takim me qytetarët zotohet se Gjilani nuk do të vuaj për ujë të pijshëm

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Kandidati për deputet nga Nisma Socialdemokrate Sevdail Robelli në bashkëbisedim me qytetarë të ndryshëm në Gjilan dhe rrethinë, u zotua se do të punojë dhe angazhohet që Gjilani të ketë ujë të pijshëm dhe qytetarët e Gjilanit mos ta vuajnë mungesën e të reshurave atmosferike, dhe gjithashtu theksoi se një ndër prioritetet e tij do të jetë edhe përshpejtimi i ndërtimit të stadiumit të qytetit të Gjilanit.

Voto Nismën Socialdemokrate
Fatmir Limaj nr. 1
Sevdail Robelli nr.35
Valdete Dushica Bajrami nr.12
Milaim Kosumi nr. 109

Mund të ju interesoj: