Rashiti: Shërbimet shëndetësore është njëra nga prioritetet e qeverisjes së Kadri Veselit

Zhvillimi i një sektori shëndetësor me pacientin në qendër, bazuar në parimin e solidaritetit dhe qasjes së barabartë në shërbime shëndetësore, është njëra nga prioritetet e qeverisjes së Kadri Veselit.

Sukseset e punës së ministrit Ismajli do të vazhdojnë në mandatin e ardhshëm të qeverisë Veseli, duke u fokusuar në këto objektiva të fushës së shëndetësisë;

Mbrojtjen e qytetarit nga shpenzimet shëndetësore dhe reforma në financimin shëndetësor përmes funksionalizimit të plotë të fondit për sigurime shëndetësore
Avancimin e shërbimeve efikase dhe cilësore në shëndetësi
Digjitalizimi i sistemit shëndetësor
Furnizimin e qëndrueshëm me barna
Promovimi i shëndetit dhe parandalimi i sëmundjeve përmes fuqizimit të nivelit parësor shëndetësor dhe edukimit shëndetësor
#pdk112
#kadriveseli1
#riadrashiti102

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS