PDK: Faleminderit për mbështetjen e vazhdueshme!

Takim i organizuar nga kompania Security Guard SAS, kompani kredibile në fushën e sigurisë në Gjilan.

Faleminderit për mbështetjen e vazhdueshme!

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112
#KryeministerKadriVeseli1
#ArbenBislimi44
#IzmiZeka47
#LeonoraMorinaBunjaku63
#ErlehtaOsmani72
#IsaAgushi85
#RiadRashiti102

 

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS