Pacolli: Mitrovica, zemra e Kosovës, simboli i rezistencës dhe krenarisë, më japin energji dhe ndjenjë të veçantë

Mitrovica e heronjve, e trimave, e intelektualëve, e njerëzve të mirë, Mitrovica e “Trepçës” të cilën do ta bëjmë motorin e zhvillimit ekonomik dhe mirëqenies për Mitrovicën dhe tërë Kosovën, na priti me madhështi.

Mitrovicasit e kanë kuptuar se vizioni i qartë politik i Aleancës Kosova e Re, koncepti për zhvillim ekonomik, është e vetmja ofertë, që e ka në fokus shtetin e fortë, të sigurt dhe ekonomikisht të zhvilluar, si garancë e dinjitetit qytetar ka shkruar Behgjet Pacolli.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS