Pacolli: Hajvalia është zemra e AKR-së

Nga këtu ka filluar rrugëtimi jonë dhe për këtë ne do të jemi përherë mirënjohës ndaj përkrahësve tonë, asnjëherë nuk do të harrojmë përkrahjen tuaj të fuqishme për ne ka thënë Pacolli.

Qytetarët e Hajvalisë çdo ditë e më shumë po i beson AKR-së dhe vizionit tonë.
Frymën e lirisë ekonomike, mundësive të barabarta, zhvillimit ekonomik, prosperitetit dhe hapjes së vendeve të reja të punës, e përçuam sonte edhe në Hajvali. 6 tetori do të jetë fitore e madhe.
#BashkëPërShtetin
#AKR122

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS