NISMA në Gjilan pret të korr fitore më 6 tetor

Të nderuar qytetarë, anëtar/e dhe simpatizantë të Nismës Socialdemokrate. Nisma Socialdemokrate në Gjilan edhe më herët, por veçanërisht tre muajt e fundit me ardhjen e kryetarit të ri Sevdail Robelli, ka punuar me përkushtim për konsolidimin e degës dhe për ngritjen e saj.

Një punë e palodhshme e të gjithë anëtarëve të Nisma Socialdemokrate, bashkë me kryetarin Sevdail Robelli, kryetaren e gruas së Nisma Socialdemokrate për Kosovë Valdete Dushica Bajrami, kryesisë së degës, kandidatit për deputet Milaim Kosumi, rinisë, grave dhe burrave që janë angazhuar për misionin e Nisma Socialdemokrate ka sjellë si përfundim një punë shumë të mirë rezultatet e së cilës pritet t`i korrim me 6 tetor.

Qindra takime me qytetarë, aderime të shumta ditë pas dite , punë e palodhshme në terren me të vetmen dëshirë që qytetarët e Gjilanit dhe Anamoravës ta kenë një pasqyrë për ne dhe që qytetarët t`i njoftojmë me kandidatët e degës sonë për deputetë në Kuvendin e Kosovës.

Kandidatët tanë janë njerëz të sinqertë, pa njolla të zeza në karrierën e tyre profesionale dhe etike dhe njerëz që i dinë brengat e qytetarëve tanë dhe që do të na përfaqësojnë dinjitetshëm në çdo aspekt prandaj e kërkojmë VOTËN TUAJ duke e ditur se qytetarët e Gjilanit meritojnë përfaqësim dinjitoz dhe të merituar.

Falënderojmë të gjithë aktivistët tanë për punën e bërë dhe urojmë sukses për të gjithë ata që në një mënyrë apo tjetrën janë angazhuar.

Votoni Nismën Socialdemokrate dhe kandidatët tanë :
Voto
Fatmir Limaj nr. 1
Sevdail robelli nr. 35
Valdete Dushica Bajrami nr.12
Milaim Kosumi nr.109

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS