NISMA në Gjilan parti e njerëzve me vlera, profesionistëve të dalluar dhe njerëzve të dëshmuar në kohë të ndryshme

Gjilani dhe qytetarët e tij ka rastin të mbështesë Nismën Socialdemokrate dhe kandidatët e saj në këtë qytet dhe nuk do gabojë për asnjë çast, pasi po zgjedh njerëz që përfundimisht do jenë zë dhe pishtar të ngritjes së vetëdijes dhe kauzave të Gjilanasve për një qytet të përfaqësuar dinjitetshëm dhe në dritën më të mirë.

Nëse pas 20 viteve dëshirojmë të përfaqësohemi si duhet atëherë t`i votojmë njerëzit tanë më të mirë.
VOTO
Fatmir Limaj nr.1
Valdete Dushica Bajrami nr 12
Sevdail Robelli nr 35
Milaim Kosumi 109

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS