Myzejene Selmani ka dy fjalë për Gjilanin: Ju i thatë po liderit ndërkombëtar Behgjet Pacolli

Gjilan – Sonte Gjilani i Mulla Idrizit i tha po Liderit të Ekonomisë dhe Burrështetasit Ndërkombëtar Kryetarit Behgjet Pacolli dhe AKR-së. Vota e Gjilanit për ndryshim ekonomik me datën 6 tetor do të jetë për AKR.
Behgjet Pacolli#2
Myzejene Selmani#33

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS