Mesazhi i Isa Agushit

Gjilan – Jam i bindur dhe shpreh besimin tim, se vetëm vizioni i z. Kadri Veseli, do ta bëjë ndryshimin e madh, për ta bërë Kosovën njē vend të dinjitetshëm dhe krenar për të jetuar në të.

Të dashur qytetarë,
Sot edhe zyrtarisht jemi në fushatë zgjedhore për zgjedhjet Parlamentare që do të mbahen me 06 Tetor. Në këtë proces zgjedhor, ne do të vendosim se çfarë kahje do t`i japim vendit tonë dhe kujt do t`i japim besimin për shumë procese të rënda që e presin e Kosovēn.

E kush më mirë mund të përballet me sfidat që na presin, përpos njerëzve të dëshmuar që nga lufta për liri dhe në paqe.

Jam i bindur dhe shpreh besimin tim, se vetëm vizioni i z. Kadri Veseli, do ta bëjë ndryshimin e madh, për ta bërë Kosovën njē vend të dinjitetshëm dhe krenar për të jetuar në të.

Unë do te mundohem te jem një garues, i cili kulturën dhe dialogun politik e ka sfond të veprimit, do t’i respektoj kundërshtarët politik në një luftë fer dhe korrekte, për një Kosovë e cila pasurinë më të madhe e ka njeriun.

Dalshim faqebardhë !
#NdërtojmëtëArdhmen
#PërTydheShtetin
#PDK112
#KadriVeseliKryeministër 1✅
#IsaAgushiDardani 85

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS