Mbi 80 të rinj ish-anëtarë të partive tjera nga Përlepnica aderuan në AAK

Koncepti shtet 100% është e vetmja alternativë që siguron perspektivë për të rinjët, prandaj këta të rinj besojnë në vizionin e koalicionit fitues, në kryeministrin Haradinaj, dhe në ekipin e tij garues në zgjedhjet e 6 tetorit.

Përlepnica, në qeverinë Haradinaj është shndërruar në fshat model, me rrugë moderne, e të cilat për vite të tëra kanë qenë në gjendje të mjerueshme. Edhe ky fshat, sikurse gjitha fshatrat e Kosovës, e kanë ndjerë dorën e shtetit, pas aq shumë vitesh pritje.
Bashkë drejt fitores bindëse të koalicionit AAK-PSD!
Rexha 43

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS