Mbështetje e pa rezervë e qytetarëve të fshatit Burincë e Lipovicë

Gjilan – Në lagjen “Arbëria”, si në çdo lagje tjetër në Gjilan, qytet e fshatra, aleanca është shumëfishuar. Rrita e AAK-së nuk na befason, askënd e askund në Kosovë, e aq më pak në Anamoravë e Gjilan. Skaneri më i mirë për qeveritë, është qytetari, ai vlerëson më së miri punën e secilit dhe për secilën shkollë qeverisëse.

Mbrojtja e sovranitetit, bllokimi i temave që cenojnë rëndë shtetësinë e Kosovës, ushtria, taksa, investimet e shumta nga Ministria e infrastrukturës që ia ndryshuan pamjen Gjilanit dhe Republikës ton, e shumë tema tjera, janë faktorë kryesor që sot qytetarët anekënd Kosovës janë përkrah alternativës që e bënë krenar çdo shqiptar.
Kosova shtet 100%!

 

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS