Malisheva me PDK-në, orientohen kah zhvillimi e integrimi, e jo kah stagnimi e izolimi

Qytetarët e Malishevës janë më të vendosur se kurrë. Me votë do t’i izolojnë izoluesit dhe mashtruesit. Me votë do ta ngrisin zhvillimin e tyre dhe shtetit.

Zhvillim garanton vetëm Kryeministri Kadri Veseli. Të tjerët janë politikanë të cilët karrierën e tyre e kanë të ndërtuar me propaganda, manipulime e gënjeshtra.

Vazhdojmë… me korrektësi dhe përkushtim!

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112
#KryeministerKadriVeseli1

#ArbenBislimi44
#IzmiZeka47
#LeonoraMorinaBunjaku63
#ErlehtaOsmani72
#IsaAgushi85
#RiadRashiti102

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS