Luta ka dy fjalë nga Prizreni, Suhareka, Reçaku e Dragashi

Referendum për rikthimin e madh të LDK, si partia e parë, mbështetje për LDK dhe kandidaten e nominuar për kryeministre, Vjosa Osmanit. Kultura perëndimore e LDK, nuk i lejon në asnjë mënyrë ata që duan të sjellin kultura lindore që e cenojnë demokracinë. LDK do të fitoj më 6 tetor rrast e fort!
#Beso #LDK134

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS