Lëvizja Qytetare “Vatra” me mirënjohje për Izmi Zekën

“Vatra” e ka falënderuar kandidatin për deputet z. Izmi Zeka për kontributin e dhënë në zgjidhjen e problemit të dokumenteve të identifikimit për luginasit.

Kushtrim Kadriu në emër të luginasëve ka falënderuar zv. Ministrin e Punëve të Brendshme z. Izmi Zeka.

Me përkushtim të madh z. Izmi Zeka ka kontribuar për zgjidhjen e kësaj problematike e cila për vite me radhë ka qenë pengesë për luginasit.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112
#KryeministerKadriVeseli1
#IzmiZeka47

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS