“Lagja e Zabelit” nuk i beson më politikës së gënjeshtrës e izolimit, njëzëri do ta mbështesin vizionin e Kadri Veselit

Zabeli ka filluar të kthehet fuqishëm në Partinë Demokratike të Kosovës. Partia e cila brenda saj ka dijen, guximin e përkushtimin.

Koha kur Zabeli është shfrytëzuar vetëm për të përvetësuar vota e për t’ia kthyer shpinën më pastaj ka kaluar.

Tanimë, jehona e fitores së PDK-së po ndjehet edhe në lagjen e Zabelit. Festa ka filluar!

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112
#KryeministerKadriVeseli1

#ArbenBislimi44
#IzmiZeka47
#LeonoraMorinaBunjaku63
#ErlehtaOsmani72
#IsaAgushi85
#RiadRashiti102

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS