Kërkoj përkrahjen tuaj dhe ju siguroj se gjithmonë do të mbroj interesat e qytetarëve

Gjilan – Unë kam nevojë dhe tani për përkrahjen dhe votën e juaj! Jam deputete e Anamoravës që nuk kam harruar të lobojë për projektet e Gjilanit, dhe kudo ku kishte nevojë dhe kërkesa e unë hapësirë në linjat e buxhetit të Kosovës e për interes të përgjithshëm ka shkruar Valentina Bunjaku Rexhepi!

Postimi i plotë

Të nderuara qytetare e qytetarë, miq, vajza e gra Gjilanase

E mora konfirmimin e sërishëm për të garuar si deputete në listën e LDK-së nga Komuna e Gjilanit.
E mora besimin e anëtarësisë e strukturave të Degës, Forumit të Gruas, KP dhe të gjithë të tjerëve. Deri më tash me besimin dhe përkrahjen tuaj, me votë kam fituar në çdo garë zgjedhore dhe për këtë duke ju falënderuar degën e LDK në Gjilan, kryetarin Lutfi Haziri strukturat dhe aktivistet e saj besoj t’u kam kthyer me punë e përkushtim të sinqertë.

Unë kam nevojë dhe tani për përkrahjen dhe votën e juaj! Jam deputete e Anamoravës që nuk kam harruar të lobojë për projektet e Gjilanit, dhe kudo ku kishte nevojë dhe kërkesa e unë hapësirë në linjat e buxhetit të Kosovës e për interes të përgjithshëm!

E kam mbrojtur interesin e Kosovës edhe jashtë vendit kur m’u ka dhënë mundësia e edhe duke mos munguar ne seanca te kuvendit,e sidomos në arsim ,kulturë e sport!
Në asnjë rast nuk kam hezituar të jap kontributin tim as ne sferat tjera dhe ndihmën për qytetarë për çdo kërkesë që më është bërë nga ata që më njohin mirë.

Pa e stërzgjatur, kërkoj përkrahjen tuaj dhe ju siguroj se gjithmonë do të mbroj interesat e qytetarëve të Kosovës e Gjilanit në përgjithësi e gruas në veçanti, ta përkrahim LDK dhe Vjosa Osmanin qer kryeministre për një shpresë, besë dhe të ardhme më të mirë për vendin dhe fëmijët tanë!!
Tina

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS