Kandidatja për deputete Leonora Morina Bunjaku merr mbështetje nga gratë gjilanase

Gratë gjilanase tanimë e kanë ndarë mendjen. Vizioni zhvillimor i Kryeministrit Kadri Veseli ka filluar të përkrahet nga të gjithë qytetarët pa dallim.

PDK ka dëshmuar se gratë kanë pasur dhe do të kenë rol vendimmarrës si brenda partisë, ashtu edhe në institucionet e Kosovës.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112
#KryeministerKadriVeseli1

#LeonoraMorinaBunjaku63

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS