Kandidatët e PDK: Bizneset e Gjilanit janë model i zhvillimit

Takim me bizneset e Gjilanit. Bizneset e Gjilanit janë model i zhvillimit të tyre. Biznesi është promotor i zhvillimit ekonomik. Ne do t’i përkrahim vazhdimisht në të gjitha drejtimet.

Në programin e Kryeministrit Kadri Veseli parashihen lehtësira të ndryshme të cilat do ta zhvillojnë edhe më shumë biznesin gjilanas.

Bashkë do ta ndryshojmë qytetin e Kosovën!

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112
#KryeministerKadriVeseli1

#ArbenBislimi44
#IzmiZeka47
#LeonoraMorinaBunjaku63
#ErlehtaOsmani72
#IsaAgushi85
#RiadRashiti102

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS